2017. október 5., csütörtök

Alesis Elevate 3 aktív studio monitor - gyári állapot! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Kihasználatlanság miatt eladó, 1 éve vásárolt, tesztelt, talán kétszer használt, ellenben világlátott Alesis Elevate studio monitor hangfalpár.
Igény esetén kicsomagolom, és készítek róla plusz képeket.
Ez az aktív hangfalpár hasonló méretekkel rendelkezik, mint kategóriatársai, azonban a kidolgozása és hangminősége kitűnik.  Kis mérete ellenére moderált hangerő esetében kiegyenlített hangképpel rendelkezik, elég mély "árad" belőle, hogy alap szintű produkciós dolgokhoz is használhatjuk (pl. kész DJ mixünk eltérő hangereinek beállítása, stb. ) 
Mágnesesen árnyékolt, így nem zavarja egyéb eszközeinket közelségével. Elegáns zongoralakk borítással ellátott az Elevate 3, moderált fényerejű kék LED jelzi a működést a frontlapon - itt állíthatjuk a kívánt hangerőt is. A készülék alján csúszásgátló talpakat találunk, karcolások ellen is véd .
Az gyártó szerint az elliptikus kialakítás a magassugárzó körül javít a hangzás minőségén. Hangerőre nem lehet panaszunk, a 2x10W teljesítmény a felhasználási területet figyelembe véve bőségesen elegendő.
Jellemzők:  
Precíz audio amplifikáció stúdió projektekhez, videó játékokhoz, mobil eszközökhöz, zenehallgatáshoz, 1pár
Külön magas és alacsony frekvenciájú driver a  crossover-nek
High fidelity amplifikáció 60-wattos csúcsteljesítmény
Egyedi fából készült ház erős konstrukció, meleg hangzás
Mágneses árnyékolás asztali monitorként számítógép-monitorok TV és más elektronikai berendezések melett kitünően használható.
Volume potméter az előlapon
Audió kábel
Interconnection Cable
Tápkábel
Kezelési utasítás
Biztonsági és jótállási kézikönyv
Mélynyomó Mérete
3"
Kiszerelés
Pár
Szín
Fekete
Bemeneti jelek
Stereo RCA (L/R)
Kimeneti jelek
Sub 3. 5mm-es mini stereo jack, Fejhallgató 3. 5mm-es mini stereo jack
LF Driver
3-inch
HF Driver
1-inch, selyem dóm
Teljesítmény, csúcs
60W
Teljesítmény, folyamatos
10W x 2
Első Baffle Vastagság
15mm
Mágneses árnyékolás
igen
Frekvenciaátvitel
80-20, 000 Hz
Feszültség
100 - 240V 50/60 Hz 0. 3A
Tápellátás
Kapcsolóüzemű tápegység
Méret
163 x 127 x 190 mm
Súly
2. 9 kg
Az aktív hangfalpár hasonló méretekkel rendelkezik, mint kategóriatársai, azonban a kidolgozása és hangminősége kitűnik.
Kis mérete ellenére moderált hangerő esetében kiegyenlített hangképpel rendelkezik, elég mély "árad" belőle, hogy alap szintű produkciós dolgokhoz is használhatjuk (pl. kész DJ mixünk eltérő hangereinek beállítása, stb. )
Mágnesesen árnyékolt, így nem zavarja egyéb eszközeinket közelségével. Elegáns zongoralakk borítással ellátott az Elevate 3, moderált fényerejű kék LED jelzi a működést a frontlapon - itt állíthatjuk a kívánt hangerőt is.
A készülék alján csúszásgátló talpakat találunk, karcolások ellen is véd .
Az gyártó szerint az elliptikus kialakítás a magassugárzó körül javít a hangzás minőségén. Hangerőre nem lehet panaszunk, a 2x10W teljesítmény a felhasználási területet figyelembe véve bőségesen elegendő.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-26 16:52 .