2019. december 1., vasárnap

Doogee X70 Dual SIM Okostelefon - Kék - Jelenlegi ára: 27 547 Ft

Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Doogee
Láss többetA 18: 9-es képarányú keijelzőnek köszönhetően még több tartalom fér az előlapra. A Doogee X70-es az első mobil az X-sorozatban, amely ezt a kivitelezést kapta meg annak érdekében, hogy még jobb multimédiás képességekkel rendelkezzen. Az apró szenzorsziget esztétikus kialakítása mellett az előlapi kamerának is helyet ad. Kompakt, mégis különlegesAz 5, 5 hüvelykes képernyő akár az egykezes használatot is lehetővé teszi, mindemellett mégis élmény rajta filmezni, olvasni. A szélek felé fokozatosan ívelt kialakítás a kezelhetőségnek kedvez, az IPS-nek köszönhetően pedig minden szögből tökéletesen olvasható marad a panel.
Felesleges a töltőt mindig magaddal cipelnedA mai okostelefonok néha még az egy napot sem bírják ki töltés nélkül. Az X70-nél ez a probléma nem állhat fenn, hiszen a 4000 mAh-s akkumulátor és a takarékos processzor igencsak hosszú üzemidőt tesz lehetővé. Hogy ez a valóságban mit jelent? Végre nem kell izgulnod napközben, hogy telefonod lemerülne. Ötféle mód, hogy tökéletes fényképet készíthessA hátlapon két kamera található, az egyik 5, a másik pedig 8 megapixeles. Ez már eleve sokkal szélesebb körű fotózási képességeket tesz lehetővé, a Doogee viszont a szoftvert is úgy dolgozta át, hogy a legtökéletesebb fényképet készíthesd. Az ötféle móddal te magad szabhatod személyre a legfontosabb tulajdonságokat, változtathat az expozíción, de akár a fehéregyensúlyon is. Megbízható működésAz 1, 3 GHz-es négymagos processzor kiváló párost alkot a HD felbontású kijelzővel. Nincs megakadás, nincs várakozás, a telefon teszi a dolgát. A dokumentumot olvasnál, vagy az interneten böngésznél képekkel teli oldalakat, az X70-es akkor is helytáll, a 2 GB RAM pedig az alkalmazások futtatását is gördülékenyebbé teszi. Bővíthető tárhelyA 16 GB-os tárolóegység számos zene és kép tárolására ad lehetőséget, ám ha multimédiára éhesebb felhasználónak érzed magad, akkor is megtalálod a számításaid a készülékben. A belső tárhelyet ugyanisakár 128 GB-os microSD kártyával is kibővíthed, így minden fotót vagy videót egy telefonon tárolhatsz. Dupla biztonságA Doogee X70 hátlapján ujjlenyomat-olvasó található, ami nemcsak biztonságos, hanem akár 0, 2 másodperc alatt képes felismerni az ujjadat. Ha nem bíznál ebben a megoldásban, akkor pedig az arcfelismerést is használhatod, hiszen az előlapi kamera is villámgyorsan felismer téged. Minőségi kialakításAz X-sorozatnál nem kérdés a minőség, a matt hátlap többféle színben kapható, az ergonomikus kialakítás pedig érezteti, hogy a mérnökök a belső mellett a külső jegyekre is odafigyeltek. Friss és biztonságos rendszerAz X70-re már a legújabb, Android 8. 1 Oreo operációs rendszer került, így a Play Áruházban található több millió applikáció közül választhatsz, nem utolsósorban pedig a legújabb biztonsági frissítések is rendelkezésre állnak, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az adatokhoz.
Kialakítás- Szétnyitható
Kijelző- Típus: 19: 9 IPS U-Notch Screen
- Méret: 5, 5"
- Felbontás: 540*1132
Operációs rendszer- Android
Technológia- GPS
- Bluetooth
- 3G
Egyéb adatok- Telefonkönyv
- Híváslista
- 3G
- Wi-Fi
- USB
- Bluetooth
- MMS
- E-mail
RAM- 2 GB
Szín- Kék
Belső memória- 16GB
Kamera- 8 MP
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 27 547 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .