2022. január 21., péntek

AIGNER szurokfekete-bársonyfekete valódi bőr elegáns, különleges táska - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

AIGNER szurokfekete-bársonyfekete valódi bőr elegáns, különleges táska
A termék prémiumkategóriájú luxustáska. Minőségéért a márkanév a garancia.
Nagyon jó minőségű vastag valódi marhabőr és valódi nubukbőr kombinációjából készült elegáns, feltűnően szép  táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget jelző márkanévvel, oldalán a márkalogót tartalmazó nagyon dekoratív táskadísszel (levehetó). Szépségét elsősorban a kétféle bőr és a kétféle fekete szín kombója adja. Ehhez társul a márkára jellemző igényes kidolgozás, a rendkívül elegáns, letisztult fazon, a finomívű vonalvezetés, a kecses kézifogó, s a nagyon finom, visszafogott aranyszín fém díszítőelemek sokasága. Klasszikus fazonú, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, "kortalan" darab. A táska eleje és hátoldala aprószemcsés szurokfekete marhabőrből készült leheletnyi selyemfénnyel, míg a két oldala vastag, finom tapintású bársonyfekete valódi nubuk.
Új(szerű), hibátlan darab. Talán még az sem látszik rajta, hogy használták egy vagy két alkalommal.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas, de különlegesen szép fazonja miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. A táska belső tere jelentősen bővíthető az oldalaiba épített patentokkal. Öblös, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros -, a másikban két kisebb, bőrrel szegélyezett nyitott zseb (az egyik telefontartó), s egy rögzített kulcstartó került kialakításra.
A táska bélése nagyon szép, éjfekete, finom tapintású erős textil dombornyomott logóval. A táskatest egy rejtett, széles mágnespatentos bőrnyelvvel záródik.
Szélessége:          33 cm (lent); 30 cm (fent, összehúzva).
Magassága:          24 cm.
Mélysége:            14 cm.
Fülhosszúság:      35 cm.

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2022-01-22 07:23 .